• Partneri yt i inovacionit

DISA SHIFRA PËR NE!

VJET EKSPERIENCË NË KËTË FUSHË
KLIENTË ME TË CILËT KEMI PUNUAR
PROJEKTE TË PËRFUNDUARA ME SUKSES
TERABYTE TË TRAFIKUT I MONITORUAR CDO DITË

DISA PREJ KLIENTËVE TANË

Clients Clients Clients Clients Clients Clients Clients Clients Clients Clients

Kuptojmë nevojat e Klientëve tanë duke e shdërruar inovacionin në veglën më të mirë të mundshme. Realizojmë zgjidhje dhe sisteme të telokomunikacionit specifik për çdo sipërmarrje dhe treg.

KOMPJUTERAT JANË TMERRËSISHT TË SHPEJTË, TË SAKTË DHE BUDALLENJ. NJERZIT JANË TMERRËSISHT TË NGADALTË, TË PASAKTË DHE INTELIGJENTË. TË DY BASHKË FORMOJNË NJË FORCË TË PALLOGARITUR

-- Albert Einstein --

IKRAN SERVICES S.R.L.

Sede Legale: Viale Cristoforo Colombo, 456 - 00145 Roma (RM)

Sede Operativa e Amministrativa: Via Bertola, 1 - 17047 Vado Ligure (SV)

Tel 019 886408 - Fax 019 883710

Sede operativa: Via Pisa n. 4 - 10089 Rivoli (TO)

Sede operativa: Largo Antonelli n.4 - 00145 Roma (RM)

Sede operativa: Via Roma n.9 - 01014 Montalto di Castro (VT)

Sede operativa Albania: Pallati i Kultures, Sheshi Skenderbej - Tirane (AL)

Cod. fiscale P.IVA 11112371007 Iscritta al Registro Imprese di Roma al n. 11112371007 n. REA RM- 1279693

KONTAKTE

MUND TË BËJMË DIÇKA PËR JU? JEMI NË DISPOZICIONIN TËND! PËRSE NUK N’A LINI NJË MESAZH? DO TË TË KONTAKTOJMË SA MË SHPEJT TË JETË E MUNNDUR.